Gas group

Gas Group shpk

Gas Group shpk  u krijua  në vitin 2008 edhe është shpërndarësi ekskluziv i produkteve RAGASCO në Shqipëri. Bombola RAGASCO është e çertifikuar si bombola më e sigurt në botë .
Gas Group shpk është duke shtuar klientët e saj dita ditës në Shqipëri duke arritur në 26000 bombula  të shpërndara  deri tani.Gas Group sh.p.k është 24 orë në shërbim të klientëve. Ne kemi si mision sigurinë , cilesinë dhe shpejtësinë në shërbimet e instalimit dhe shpërndarjes së bombolave Ragasco. 

Partner i Ragasco Norvegji

Partner i Koka Gaz sh.p.k.

Partner i Gas sh.a. Tirane

Partner i Gas sh.a. Tirane

Tek GAS GROUP do të gjeni

SIGURI TE LARTË100%
JETËGJATËSI100%
TRANSPARENCË100%

Çertifikimi ISO i bombolave RAGASCO

Statistikat

Gas Group shpk është shpërndarësi ekskluziv i produktetve RAGASCO në Shqipëri.

0+
klient të kënaqur
0
Projekte
0
Produkte